lördag 1 augusti 2009

Koh Chang Hellmoppers

Vaknade tidigt vid 07.30 pa ett kanonhumor. Vi kakade frukost innan vi gav oss ivag och hyrde varsin monstermoppe...
Den dagen en svensk moppe gor 60 knyck i grav uppfor under flera minuter sa infor korkort...


Tankade upp med ett helror soppa innan vi latt fraga efter hjalm, ja det fanns val. Pa med krukan och ivag mot sodra delen av on. Stannade till vid bang bao och gick en svang pa piren och kollade pa allt av varde och lite till..
Vidare mot Grand Laguuna dar de var entre 150bath (37.50) for det klassas som nationalpark och har ett vattenfall. Tog pa oss djungel-Jim minnen och traskade pa upp i regnskogen for att se fallet. Det var svalkande kallt och skont i vattnet dar. Varma som faan tog vi oss sen ner och promenarade runt omradet, Johan hittade givetvis ett elskap att pilla lite med pa semestern. innan lunch och sen ett bad i havet efter det lite svalt idag bara 28c. Tog sen en utflykt till pa en vag som var duktigt vatskeskadad och efter ca 3 km bara tog helt slut vid en flod man sag den pa andra sidan. Lagas nog i sann Thai-anda vilket decenium som helst..
Tillbaka mot hotellet for lite slapp innan vi tog oss med mopederna till Bang Bao igen for ett besok pa en rekomendead restaurang i en grym miljo ute pa piren. Buddha View. (http://www.thebuddhaview.com/) har man chansen ska man testa detta stalle Sa god Mat!! varrullar och fritterade rakor/blackfisk innan grillad barracuda sen glass efter och vi ar nu 150skr fattigare var.......



Nu ar det snart dax for ett par pilsner hos den danske baragaren har intill..

Varan Bas i utforskandet av Koh Chang.. rekomenderas med.. http://www.koh-chang.bangkok.com/warapura-resort/










Inga kommentarer: