torsdag 22 januari 2009

Australien open 2009

Onsdag och Tennis dag igen simmade och åt frukost innan jag gav mig av mot stan skaffade en biljett fixade matsäck från Subways och tog mig till arenan. Första matchen var kl 11 då Sofia Arvidsson spelade dubbel med en Sydafrikanska mot 2 Australienskor så det var mkt folk på matchen och bra fart på publiken. Sofia med partner vann i 2 raka set ganska enkelt. Gav oss av mot parken men konstaterade att det var ganska mkt bra tennis på den arena som Robin senare skulle spela på så vi fixade till oss ganska bra platser tidigt och såg mkt bra tennis under dagen. Det var en match mellan en serb o en kroat och da kan jag säga att det var ett jävla liv på publiken och det att man inte jublar eller applåderar vid dubbelfel det existerade inte längre.
Efter det var det en fransyska som mötte en tyska där fransyskan avgjorde på under 1 timma i en snabb match. Sen var det dagens publikdragare systrarna Williams spelade mot 2 st ryskor i dubbel vilket var en bra match som vanns enkelt av Williams som verkligen visade hög klass på tennis. Äntligen dags för Robin att spela och han vann enkelt första set och ledde med 4-0 i andra när det vände totalt och cyprioten ivrigt på hejad av den stora grekiska publiken som verkligen levde om ordentligt. Tyvärr hade många av svenskarna suttit i beergarden mellan matcherna och många såg väldigt trötta ut och orkade inte hålla uppe tempot på läktaren.
Cyprioten vände matchen och fick många tveksamma bollar med sig både nätrullare och kantbollar vilket man får när man har flytet uppe. Robin däremot hade mer o mer emot sig och tappade flera bollar som såg klara ut när cyprioten fick in dem precis. Kvällen avslutades med massa glad människor i beergarden innan det var dags att ta sig hem till Sängen.

Inga kommentarer: