tisdag 27 januari 2009

Sista dagen

Lite trötta va vi nog efter gårdagens utflykt när vi faknade till idag. Tog en promenad ut med vattnet ere på southbank och kollade in firandet av Australia Day som är idag. Käkade lunch på ett trevligt ställe där det fanns special grilltallrik som var för en eller två beronde på hunger. Dock har man lärt sig att det finns sällan små portioner i detta land så Jocke o jag var väldigt mätta efter att ha avslutat denna måltid.
Mycket på gång i staden en sådan här dag, jippon lite varstans och ett tillhörande ank-race. Hemma o packade det sista och slappade lite innan vi gick ut och åt sista kvällen.. Nu fick man se på stora portioner. Vi käkade på en köttrestaurang inte långt från lägenheten innan vi gick tillbaka och kollade på eld-skådespelet som är varje hel timma på kvällarna innan jag blev utskjutsad till flygplatsen för att checka in och påbörja 25 h flygresa..

Min ryggsäck vägde exakt 20,0 vilket var exakt det man fick ha med sig påpekade herren i incheckningen med ett leende. Första flyget till Hong Kong lyckades jag sova 4 h och det var väl det sovandet det har blivit på de senaste 30 h just nu. På flyget från Hong Kong var det fullt med Kineser och dom var inte trötta utan tjattrade på i ganska högt läge och far ikring som det vore marknad och då får man inte många sekunders sömn utan det fick bli film på lilla tvn i nackstödet istället.. snabbt byte i Finland innan Sverige och nu hemma i soffan..

2 kommentarer:

Jill sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jill sa...

Välkommen hem! Du verkar ha haft det toppen...