söndag 18 januari 2009

I am a surfer yes I am!!

Söndag uppe skapligt för att bege oss de 10 milen mot Torquay där det var en surflektion inbokad. Blev ett McD stopp på vägen så att vi inte skulle vara griniga efter lektionen. Mötte upp surflärarna och ett gäng till med glada amatörer lite genomgång på stranden om vad man ska tänka på sen var det ut i vattnet för att bara åka med på mage på brädan det var ju enkelt och vi provade båda att sätta fram ett ben lite. Sen vart det en kort genomgång med tips hur vi enklast reser oss upp och då helt plötsligt surfar.. Mkt glada skratt och blöta fall var dagens resultat men oj vad kul. Glada trötta o blöta men snart torra igen då det var kring 30c i solen idag. Åkte in till city igen och åt en glass innan vi gav oss på lite shopping bland alla surfbutiker på gatan i Torquay. Innan vi sen åkte förbi en ga jobbarkompis till Jocke och lånade en dusch pratade en del om tennisen imorgon då han varit inblandad i Svenska arrangemangen i flera år och är lite av initiativtagare till jippot kring det. Så imorgon är det samling kl 09.00 på Puben inna vi ska mot arenan och se Robin Söderling spela.
Tog vägen förbi en golfbana som är känd för att ha gått om Kängurus och jodå det stämte väldigt många och ganska oskygga.

1 kommentar:

TvillingTur sa...

Yea... nu börjar det likna nåt. En vacker dag ska jag med vågsurfa. Fast först ska jag försöka ta upp min vindsurfarkarriär igen.
-t.