fredag 2 januari 2009

Wollongong


Kvällen för en duktigt Jet-legad Linus avslutade med kortspel o skitsnack med övriga gäster på hostelet. Innan jag tok-somnade vid 12 kändes att man varit igång i 36 h då med bara lite slummer på planet.
Vaknade pigg o glad vid 07.30 och tog med en flaska vatten och gav mig ut på 1 tmmas promenad ner mot hamnen, fyren och ut med stranden tillbaka mot centrum. Såg en schysst pelican på en påle i vattnet lite andra kul fåglar och en massa måsar väntande på mat på stranden. Såg en riktigt fin pryl på väg från stranden en soptunna med tillhörande hundbajspåsehållare på... Borde va standard på många ställen i Sverige så man slipper halka i skiten..
Gick till affären och shoppade Mango, persikor och avokado till frukost. Började regna på vägen tillbaka bara lite dugg men dock regn. Gjorde äggröra och åt avocados och frukt till frukost. Tog en sväng på stan med några abdra och bara kollade runt en sväng då vädret tyvärr inte tillåter bad idag. Läste på soffan innan jag tog en duch och en sväng till the bottleshop. På eftermiddagen var det en städare här som gav sig på kylskåpet som inte var städat sen kriget såg det ut som. Så nu kan man ha saker i det utan att bli sjuk.


Hamnade sen i köket med en skotte som skulle fixa en lasange och inte kunde göra sås, så vi hjälptes åt med lasangen över en öl så sen blev det middag. Snart väntar en Pubrunda med övriga här på hostelet.

Det finns Holländare, Engelsmän, Irländare,Tyskar och Australiensare här.

2 kommentarer:

TvillingTur sa...

du kan då socialisera sig du. riktigt fin bild på pelikanen.
-tobias.

Anna sa...

Hej vännen! Du verkar må som en prins mitt i bland härligt folk, god mat, strand och en kall öl. Njut! Kramar Anna