tisdag 13 januari 2009

Vinprovning o bilresa

Måndag morgon upp i ottan vid 06.00 packade ihop och käkade innan bussen mot färjan kom och hämtade upp på Hostelet 1 timma på skumpiga småvägar sen på båten. Mindre gungigt idag. Buss mot Adelaide ca 2 h satt och slumrade mest. Blev mött av Jocke o Ella vid bussen och vi åkte upp mot vindistriktet i Barosa och staden Tanunda besökte 3 olika vingårdar där vi smakade av lite olika vinsorter i det här distriktet så är alla provningar gratis och det var en trevlig eftermiddag. Sen var det dags för bilen hem till Jocke o Ella i Melbourne vilket är en nätt tripp på 85 mil. Gick smidigt o bra långa vägar med mestadels lastbilar på mat uppehåll och framme i Melbourne vid 02.30 på natten. Här ska jag nu tillbringa 2 veckor med utgångsplats från deras lgh där jag nu bor.

2 kommentarer:

TvillingTur sa...

Hallå hallå.
Verkade varit en riktigt lyckad tur till känguruön. Tur du hitta han med billiga rundan. Vilket utflykt!

Ha det fint och hälsa jocke.
-tobias.

Jill sa...

Åh... det är så kul att läsa om dina äventyr. Jag längtar tillbaka och vill göra om allt igen. Visst är Kangaroo Island härligt! Melbourne är inte helt fel heller. Nice shopping!!!

Hoppas du har det härligt. Själv sitter jag här och tittar ut över det mulna landskapet...(visserligen i sällskap av en australiensiska, men ändå...)